top of page

Fasta medarbetare

Organisation
smiley

Olle Carlsson

Grundare och präst

Präst, författare och social entreprenör som arbetat i Kista församling, Fryshuset, Allhelgonakyrkan och  Katarina församling och tidigare varit  chef, etisk rådgivare och behandlare på Alfastiftelsen, Provita och Ersta. Olle bl.a. gett ut böckerna Kristendom för ateister, Just idag, Livsstegen (Bonnier Fakta) Kallad , Om tröst, Om kärlek (TBA Förlag) och FRIDTID – 365 tankar för sinnesro på nya Kontempel Förlag. Läs mer på www.ollecarlsson.com

smiley

David Steiner

Verksamhetsledare

David Steiner är Kontempels verksamhetsledare och även handledare i Livsstegen. Han har tidigare arbetat inom bankvärlden och har stor erfarenhet av retreatverksamhet. Han har länge haft ett stort andligt intresse.

smiley

Walter Kalmaru

Grundare, AD

Walter Kalmaru är medgrundare till Kontempel och ansvarig för det visuella uttrycket i verksamheten och på Kontempel Förlag.

smiley

Fotiní Carlsson

Medgrundare, Utbildningsansvarig

Journalist, lärare och författare med lång erfarenhet av sociala projekt inom bl.a. kyrkan.

Styrelse

smiley

Arne Dahlberg

Ordförande

Konsult i HR- och personalfrågor, tidigare HR-direktör och dessförinnan personalchef på Coca Cola där han prisades för sitt jämställdhetsarbete. Personalchef på ISS, HR-manager på Continental och med en fil Mag i Psykologi samt engagerad volontär i Kontempel.

smiley

Ulrika Skoog Holmgaard

Styrelsemedlem

smiley

Sanna Westerberg

Styrelsemedlem

Sanna Westerberg är Chief People & Performance Officer på försäkringsbolaget Hedvig.

smiley

Marika Lund

Styrelsemedlem

Marika har tidigare arbetat med barn och ungdom i Svenska kyrkan. Hobbar idag med chefs- och ledarskapsutbildning inom offentlig sektor. Är ledare i Livsstegen.

smiley

Marie Bergman

Adj styrelsemedlem

smiley

Åsa Norell

Styrelsemedlem

Partner på Hyper Island, The Park and Strawberry Planet. Grundare och Handledare på The Collaboration Lab. Handledare på Höj Rösten.

smiley

Per Josefson

Adj styrelsemedlem

Jur. kand. och studier i företagsekonomi vid Stockholms universitet. Verksam under drygt 25 år som affärsjurist och delägare i Mannheimer Swartling Advokatbyrå och numera chefsjurist på Nobelstiftelsen. Representerar Stockholms domkyrkoförsamling som adjungerad styrelseledamot i Kontempel.

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page