top of page
Forest Path
  • Vit Facebook Ikon
  • Vit Instagram Ikon
  • Vit YouTube Ikon

Livsstegens utbildningar

Livsstegens program har inget med missbruk att göra utan är utformat för alla människor oavsett tro,  utmaningar och längtan livet. Livsstegens många olika kurser och retreater ges i Kontempels center i Stockholm, på många andra platser i Norden – men också online via Zoom. Livsstegen erbjuds även för riktade målgrupper, såsom till exempel Livsstegen för dig som är på väg tillbaka till arbetslivet efter utbrändhet. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

PNG-bild.png
30814023_1745152825550914_20173371607317

Livsstegens handbok

Det finns idag ca 200 grupper i Livsstegen runt om i Norden samt ledarutbildningar inom ramen för Livsstegen. Livsstegens metod hämtar inspiration från tidlös andlig visdom, modern psykologi och Anonyma Alkoholister. Läs mer i boken Livsstegen - 12 steg till inre hälsa (Olle och Fotiní Carlsson, Bonnier Fakta, 2017). 

Livsstegens rikstäckande verksamhet håller inspirationsföreläsningar, kurser och ledarutbildningar på plats hos Er vid minst 4 deltagare. 

Anmäl intresse för ledarkurs
Screen Shot 2021-03-29 at 12.09.34.png

Var finns Livsstegen?

Ideella Föreningen Kontempel är center för Livsstegens utbildningar och retreater. Kurserna finns i framför allt inom församlingar i Sverige men också runt om i Norden och t.ex. yogastudios, folkhögskolor och studieförbund. Alla ledare utbildas av Livsstegens ansvariga genom Kontempel. Se kartan över Livsstegens gruppverksamhet i hela Norden.

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page