top of page
Skärmavbild 2021-01-27 kl. 18.40.15.png
Livsstegen

Välkommen till Livsstegen

Livsstegen är utvecklat under ledning av Olle Carlsson med inspiration från tidlös andlig visdom, modern psykologi och AA under hans drygt 40-åriga gärning som präst, etisk rådgivare och handledare på bland annat Fryshuset, behandlingshem och i kyrkans värld.  Livsstegens handlar inte om missbruk eller kemiskt beroende utan är till för alla "normalstörda" människor oavsett livsproblematik. 

LivsstegenLedare.jpg
Screen Shot 2021-03-29 at 12.09.34.png

Var hittar jag min lokala grupp?

Ideella Föreningen Kontempel är center för Livsstegens utbildningar och retreater. I Livsstegens grupper finns i framför allt inom församlingar i Sverige men även runt om i Norden och på t.ex. yogastudios, folkhögskolor och studieförbund. Alla ledare utbildas av Livsstegens ansvariga.

Tack för att du bidrar till Kontempel!

Swisha din donation till 1235366943 eller via bankgiro 5446-7659​

Skriv GÅVA som meddelande.

Kontempel Swish
          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page