top of page
Central Stockholm, Skeppsholmen a cold winter day.jpg

Hyr & samarbeta

Uthyrning

Välkommen att hyra och samarbeta med KONTEMPEL i Mindepartementet på Skeppsholmen, i hjärtat av Stockholm.

 

Kontakt

Samarbeten: admin@kontempel.se / 073-8457777

Uthyrning: kontakt@skeppsholmsgruppen.se / 08-55769940

 

Foton

https://www.skeppsholmsgruppen.se/mindepartementet

Lokalen

ÖVRE SALEN

Stockholms vackraste utsikt i ostörd miljö

ca 45 kvm

Mindre sal perfekt för måltid, utbildning, konferens och möten för ca 35 personer. Storbildsteve, bord och stolar finns.

STORA SALEN

Ostört, rymligt och högt till tak med närhet till foajé, café/bar och uteplats mot havet.

ca 80 kvm

Med sin rymd och sitt ostörda läge är stora salen perfekt för fest, middagar, kurs och konferenser. Plats för max 90 sittande personer. Bord, stolar, ljudsystem och projektor finns.

KÖK + CAFÉ + FOAJÉ

& uteplats vid havet

ca 50 kvm

Cafét (ca 15 kvm) når du till vänster om entrén och vid foajéns början; en bardisk i trä och några sittplatser.

Köket (ca 8 kvm) är i mindre storlek innanför cafét. Det tillåter ingen större matlagning men rymmer kyl, frys med en mindre grundläggande uppsättning köksgeråd.

Foajen (ca 20 kvm). En gång eller större hall  som leder från stora entrén vid kajen och uteplatsen till nedre salen eller trappan upp till övre salen. Café och kök intill. Högt till tak med möjlighet till exempelvis buffé- eller barbord och en fin entré för gäster

Uteplatsen vid kajen  (ca 10 kvm) rymmer några bord och stolar men är fritt fram att dekorera. Utsikten mot havet, båtarna, Djurgården och Strandvägen är oslagbar. Dessutom finns bryggan strax nedanför.

ocean

Välkommen hem...

 

Endast fem minuters promenad från Kungsträdgården i Stockholm city finns denna lugna, vackra, oexploaterade skärgårdsö. Skeppsholmen är en oas med kultur, utbildning och natur i fokus.

Hit tar du dig med buss eller båt direkt till Skeppsholmen från t.ex. Slussen och Djurgården eller t.ex. T-bana till Kungsträdgården eller Östermalmstorg. Avgiftsbelagda parkeringsplatser finns också här.

Från Kontempels terass på kajen utanför centret ser du över vattnet mot Strandvägen och Djurgården. Efter bara några minuters promenad längs bryggan och båtarna utanför Kontempel; Kastellholmen och vidöppet hav.
 
Vägg i vägg med Kontempel i kulturfastigheten Mindepartementet ligger Restaurang Torpedverkstan. Strax ovanför Kontempel är Moderna Muséet beläget med sin restaurang och caféer. Och bara ett stenkast från Kontempel finns flera anrika kulturinstutioner såsom Teater Galeasen och Östasiatiska muséet. För att inte nämna Nationalmuseum i närheten.
 
Övernattning intill Kontempel på Skeppsholmen finns på exklusiva Hotell Skeppsholmen och det klassiska Vandrarhemmet Af Chapman.

 

Varmt välkommen att hyra delar av, eller hela, Kontempel i Mindepartementet på Skeppsholmen.

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page