top of page

Tid ej fastställd

|

Kontempel

TEATER, LEK & FANTASI med dramapedagog Emilie Nyman

Teater för barn mellan 6-8 år. Här får barnen kliva in i sagor och berättelser som vi gestaltar tillsammans. Vi improviserar, uttrycker känslor och kliver in i magiska och fantasifulla världar. Uppspel för föräldrar vid sista tillfället.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
TEATER, LEK & FANTASI med dramapedagog Emilie Nyman
TEATER, LEK & FANTASI med dramapedagog Emilie Nyman

Tid och plats

Tid ej fastställd

Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Antal tillfällen: 10 Tid:16-17 Datum: Start Söndagen den 3 oktober  Sedan fortlöpande varje söndag fram till söndagen  den 5 december (utom söndagen 24 oktober!). Genrep fredagen den 3 dec kl 16-17  Om pedagogen mot  förmodan blir sjuk ersätts det tillfället en annan dag (tex två timmar en söndag istället för en). Ålder: 6-8 år

Om Emilie

Emilie Nyman är utbildad skådespelare och pedagog i meisnerteknik vid The Neighborhood Playhouse i New York. Hon driver en teaterstudio i Stockholm, Studio Meisner, som erbjuder skådespelarkurser i meisnerteknik och har hållit i kursen Teater Lek och Fantasi i Katarina Kulturskolas regi sedan 2018. Emilie läser även teologi och siktar mot att bli präst.

Biljetter

 • Medlemmar

  (10 tillfällen)

  900,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Pris för övriga

  (10 tillfällen)

  1 200,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page