sön 21 nov. | Norrmalm

Mjuk Yoga som passar alla - unga och äldre!

Välkomna till detta sköna pass i andningsyoga. Kom som du är, du behöver inte byta om. Passet ger återhämtning och energi med utgångspunkt i Medicinsk Yoga. Du släpper spänningar i axlar och rygg samt tränar aktivt på att optimera din syresättning.
Registrering är stängd
Mjuk Yoga som passar alla - unga och äldre!

Tid och plats

3 fler datum
21 nov. 12:00 – 13:00
Norrmalm, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkomna till detta sköna pass i andningsyoga. Kom som du är, du behöver inte byta om. Passet ger återhämtning och energi med utgångspunkt i Medicinsk Yoga och Medveten Andning, med vetenskapligt bevisade effekter på de positiva effekterna för kropp och sinne. Du släpper spänningar i länd, höfter, axlar och rygg samt tränar aktivt på att optimera din syresättning. Genom att öka blodets förmåga att transportera syre kan man påverka sitt fysiska och mentala välmående på egen hand. Välkommen till ett pass med sköna övningar att ta med sig in i vardagen.

Passet är GRATIS och vi ser gärna att du stannar till i caféet efter, som serverar soppa, mackor och smoothies till lunch! Alla intäkter från caféet går till vår ungdomssektion så genom att handla där stödjer du att vi kan lära ut tekniker för personlig utveckling och stresshantering till ungdomar plus massa annat roligt i god gemenskap! På Onsdagarna erbjuder vi exempelvis gratis ungdomsyoga mellan 16.00 - 17.00.

Lärare: Kaja Michelson, Internationellt Diplomerad Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Certifierad Instruktör Medveten Andning, Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, samt andra yogaläre som hoppar in vid olika tillfällen. 

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Välkommen!
    0 kr
    0 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang