top of page

fre 11 mars

|

Kontempel, Skeppsholmen

FREDAGMORGON MED KAJA

Vill du sortera lite i stresstankarna? Andas ut på den sköna ullmattan och låt dig guidas i övningarna och in i djup vila. Kom som du är, du behöver inte byta om!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
FREDAGMORGON MED KAJA
FREDAGMORGON MED KAJA

Tid och plats

11 mars 2022 10:00 – 11:15 CET

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SÖKER DU EN STUNDS ÅTERHÄMTNING OCH ATT SORTERA LITE I STRESSTANKARNA? 

Välkommen till en 75-minuters pass i personlig utveckling där Kaja leder dig igenom övningar med utgångspunkt i Non Violent Communication. Varje klass avslutas med guidad djupavspänning liggandes på de sköna ullmattorna hämtad från Yoga Nidra. Enligt forskning motsvarar ca 45 min Nidra samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn. Du guidas in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus och medvetenhet. Yoga Nidra är en fantastisk teknik för återhämtning fysisk, mentalt och emotionellt. Detta är klasser för dig som söker stillhet och reflektion samt att sätta ord på dina inre tankeprocesser. Passa på att njuta av en promenad runt vackra Skeppsholmen, en fika/soppa i retreatcentrets café eller ett stopp på charmiga restaurangen Torpedverkstaden alldeles brevid eller kanske ta båten över till Djurgården. 

Kom som du är, du behöver inte byta om! 

Välkommen!

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page