top of page

fre 25 mars

|

Kontempel, Skeppsholmen

ANDNINGSYOGA MED KAJA

Välkommen till ett skönt pass andningsyoga med övningar som alla kan göra och där passen har olika teman för att stärka kropp och själ. Vi avslutar med yoga nidra där forskning visar att endast 45 min ger samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn. Kom som du är, de behöver inte byta om!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ANDNINGSYOGA MED KAJA

Tid och plats

25 mars 2022 10:00 – 11:00

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SÖKER DU EN STUNDS ÅTERHÄMTNING

Välkommen till ett skönt pass andningsyoga med övningar som alla kan göra! Vi avslutar med djupavspänning och yoga nidra där forskning visar att endast 45 minuter ger samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn.  Kom som du är, de behöver inte byta om! 

Du leds in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus och medvetenhet. En fantastisk teknik för återhämtning fysisk, mentalt och emotionellt. Detta är klasser är för dig som söker stillhet och reflektion och passar alla åldrar och hälsoläge. Passa på och njut av en promenad runt vackra Skeppsholmen när du ändå är här, en fika/soppa i retreatcentrets café eller ett stopp på charmiga restaurangen Torpedverkstaden alldeles brevid!

Kom som du är, du behöver inte byta om!

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Instruktör Medveten Andning, Cert. Instruktör Yoga Nidra, Cert. Instuktör Gravidyoga/Medicinsk Yoga för Kvinnor och grundade av företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • VÄLKOMMEN!

  150,00 kr

  150,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

 • Vit Facebook Ikon
 • Vit Instagram Ikon
 • Vit YouTube Ikon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page