top of page

sön 31 okt.

|

Norrmalm

Mjuk Yoga som passar alla - unga och äldre!

Välkomna till detta sköna pass i andningsyoga. Kom som du är, du behöver inte byta om. Passet ger återhämtning och energi med utgångspunkt i Medicinsk Yoga. Du släpper spänningar i axlar och rygg samt tränar aktivt på att optimera din syresättning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mjuk Yoga som passar alla - unga och äldre!
Mjuk Yoga som passar alla - unga och äldre!

Tid och plats

31 okt. 2021 12:00 – 13:00

Norrmalm, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Välkomna till detta sköna pass i andningsyoga. Kom som du är, du behöver inte byta om. Passet ger återhämtning och energi med utgångspunkt i Medicinsk Yoga och Medveten Andning, med vetenskapligt bevisade effekter på de positiva effekterna för kropp och sinne. Du släpper spänningar i länd, höfter, axlar och rygg samt tränar aktivt på att optimera din syresättning. Genom att öka blodets förmåga att transportera syre kan man påverka sitt fysiska och mentala välmående på egen hand. Välkommen till ett pass med sköna övningar att ta med sig in i vardagen.

Passet är GRATIS och vi ser gärna att du stannar till i caféet efter, som serverar soppa, mackor och smoothies till lunch! Alla intäkter från caféet går till vår ungdomssektion så genom att handla där stödjer du att vi kan lära ut tekniker för personlig utveckling och stresshantering till ungdomar plus massa annat roligt i god gemenskap! På Onsdagarna erbjuder vi exempelvis gratis ungdomsyoga mellan 16.00 - 17.00.

Lärare: Kaja Michelson, Internationellt Diplomerad Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Certifierad Instruktör Medveten Andning, Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, samt andra yogaläre som hoppar in vid olika tillfällen. 

Biljetter

  • Välkommen!

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page