top of page

sön 03 apr.

|

Ideella Föreningen Kontempel

MASTERS OF WAR #2 (Öppet för alla och ingen anmälan krävs!)

I samarbete med Kontempel och Olle Carlsson ger Blå Gubbar två Bob Dylan-konserter (27/3 & 3/4) till stöd för barn och familjer i och på flykt från Ukraina. Behållningen från konserten går oavkortat till UNHCR.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
MASTERS OF WAR #2 (Öppet för alla och ingen anmälan krävs!)
MASTERS OF WAR #2 (Öppet för alla och ingen anmälan krävs!)

Tid och plats

03 apr. 2022 16:00

Ideella Föreningen Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

I samarbete med Kontempel och Olle Carlsson ger Blå Gubbar två Bob Dylan-konserter (27/3 & 3/4) till stöd för barn och familjer i och på flykt från Ukraina. Behållningen från konserten går oavkortat till UNHCR. Vi börjar konserten med Masters Of War och fortsätter sedan med andra utvalda sånger, som Olle Carlsson tar till utgångspunkt för betraktelser kring krig och fred, hopp och misströstan, tro och tvivel. Varmt Välkomna!

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page