tis 24 aug. | Online via Zoom

Livsstegen – 12 steg till inre hälsa (Online via Zoom, 3 heldagar)

Välkommen till en kurs i Livsstegen, online via Zoom med paus för vila och reflektion tre dagar kl 10-16. Välkommen på en fantastisk resa inåt tillsammans med andra! Kursen ger även behörighet till ledarutbildningen.
Registrering är stängd
Livsstegen – 12 steg till inre hälsa (Online via Zoom, 3 heldagar)

Tid och plats

24 aug. 10:00 – 26 aug. 16:00
Online via Zoom

Om evenemanget

Välkommen till en onlinekurs i Livsstegen på Zoom under tre dagar klockan 10-16.

Livsstegen kursverksamhet har utvecklats under många år under ledning av prästen Olle Carlsson. Stegen är politiskt och religiöst obundna och har ingenting med missbruk att göra utan är till för alla människor.

Kursen är till för dig som har något i ditt liv som du vill förändra eller fördjupa. Det kan handla om ensamhetskänslor, att ha förlorat ett arbete eller vara på väg till ett nytt, ett karaktärsdrag du brottas med, en relation, ett livsval eller funderingar över livets existentiella frågor.

Inför att du ska gå Livsstegen går du på ett introsamtal eller intromöte. Du ska också ha tillgång till Livsstegens handbok "Livsstegen – 12 steg till inre hälsa" när du går kursen. Boken finns på bibliotek, som ljud- och e-bok samt i näthandeln. 

Livsstegens kurser består av högst 12 deltagare varav två av deltagarna också leder träffarna. Ledarna deltar alltså själva men är också utbildade ledare i Livsstegen.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Årsmedlemmar har 30% rabatt
    2,900 kr
    2,900 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang