top of page

sön 19 sep.

|

Kontempel

KONTEMPELRESAN: Livsstegsretreat med Olle Carlsson på ön Symi

Välkommen då Grekland är som mest inbjudande till - Kurs i Livsstegen - Föreläsningar om andlig hälsa - Meditativa vandringar till badstränder och kapell - Morgon- och kvällssamlingar - Yinyoga och qigong - Enskilda samtal - Boende med generös frukostbuffé

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KONTEMPELRESAN: Livsstegsretreat med Olle Carlsson på ön Symi
KONTEMPELRESAN: Livsstegsretreat med Olle Carlsson på ön Symi

Tid och plats

19 sep. 2021 18:00 – 25 sep. 2021 10:00

Kontempel, Symi, Simi 856 00, Grekland

Gäster

Om evenemanget

Datum:  Söndag 19 sep kl 18:00 - lördag 25 sep 10:00. Då vädret är som behagligast (ca 20-25 grader) och havet ännu är varmt och inbjudande på den pittoreska och välbevarade ön Symi i sydöstra Grekland, bredvid Rhodos.

Kursinnehåll: - Kursen Livsstegen för inre hälsa - Föreläsningar om andlighet och tro  - Meditativa vandringar - Morgon- och kvällssamlingar  - Yinyoga och qigong - Möjlighet till enskilda samtal - Symimässa - Sightseeing runt ön med stopp för bad och bön vid öns kloster - Båtresa runt öns stränder med bad och grillning  

Boende: Delat dubbelrum i lägenhetsstudio på det hotell där alla deltagare bor. Där även aktiviteter och samlingar hålls. En generös frukostbuffé ingår i boendet. (För enkelrum tillkommer 1500 kr). 

Resa: Tåg, båt eller flyg till Rhodos bokas och betalas på egen hand. Vi rekommenderar klimatkompensation om ekonomin tillåter och det är naturligtvis möjligt att boka en längre vistelse på Symi, någon av grannöarna eller att t.ex. stanna till i Aten. Vid bokning av denna retreatresa tillhandahålls även praktiskt information för att boka och göra resan till Symi!

Pris: 7500 kr inklusive moms.  Årsmedlemmar i Kontempel har 10% rabatt. 

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Retreatkurs i Grekland

  7 500,00 kr

  Kupongkoden som ger 10% rabatt för "Årsmedlemmar" är "Greklandsretreat".

  7 500,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page