top of page

fre 18 mars

|

Kontempel, Skeppsholmen

HJÄRTATS MEDITATION - 15 MINUTER EFTER MORGONSAMLINGEN

"Hjärtats Meditationer" är en serie andningsmeditationer som kan göras på stol eller matta med fokus på närvaro, kärlek, och läkning - Välkommen Vissa fredagar kl 9.15! Drop-in & kostnadsfritt för Kontempels medlemmar och supporters.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
HJÄRTATS MEDITATION  - 15 MINUTER EFTER MORGONSAMLINGEN
HJÄRTATS MEDITATION  - 15 MINUTER EFTER MORGONSAMLINGEN

Tid och plats

18 mars 2022 09:15 – 9:30

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

"Hjärtats Meditationer" är en serie andningsmeditationer som kan göras på stol eller matta med fokus på närvaro, kärlek, och läkning och som börjar direkt efter morgonsamlingen på Kontempel. 

Kom som du är, du behöver inte byta om!

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Instruktör Medveten Andning, Cert. Instruktör Yoga Nidra, Cert. Instuktör Gravidyoga/Medicinsk Yoga för Kvinnor och grundade av företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

  • VÄLKOMMEN!

    150,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page