top of page

tors 26 maj

|

Norrmalm

GUIDAD MEDITATION med Caroline Prising

I Kontempel retretcenter på Skeppsholmen i hjärtat av Stockholm. Donationsbaserat för Supportermedlemmar och 150 kr för övriga. Välkommen!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
GUIDAD MEDITATION med Caroline Prising
GUIDAD MEDITATION med Caroline Prising

Tid och plats

26 maj 2022 18:00 – 27 maj 2022 19:00

Norrmalm, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Varmt välkommen till guidade meditationer på torsdagar i Kontempels retreatcenter på Skeppsholmen.  Erfarna meditationsledaren Caroline Prising kommer under fem torsdagskvällar att leda meditationer och varsamt guida deltagare till att nå bortom det medvetna sinnet och tankar, för att utforska och uppleva sin själs djup och kärlek. Det är en ynnest att i en vacker lokal tillsammans med andra, gå inåt och vägledas för att öppna upp för den kärlek och storhet som vilar inom var och en utav oss. Alla är välkomna till denna stund. Deltagarnas tidigare erfarenheter av meditation spelar ingen roll. Alla utgår ifrån sig själva och når det djup de är bekväm att röra sig på. För de som vill finns meditationskuddar att sitta på, för andra så finns det ullyogamattor att ligga på. Det går även bra att sitta på en stol.  Donationsbaserat för Supportermedlemmar. Övriga betalar 150 kr/gång på plats!

Biljetter

  • Ickemedlemmar Swishar på plats

    Ickemedlemmar Swishar på plats! Supportermedlemmar har frivillig entreéavgift.

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page