top of page

ons 25 maj

|

https://zoom.us/j/9470472008?pwd=MjBZQitZY1

30 minuter Andningsyoga på stol eller matta online elr i centret med Kaja

Var med från köket eller kontoret! Den medicinska yogan ger oslagbara effekter och bara 30 minuter påverkar stressläget och cirkulationen märkbart. Ger avspänning i axlar, rygg, käkar mm. Du kommer att återhämta dig, bli mer närvarande och skönare i kroppen. Zoom Drop-In!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
30 minuter Andningsyoga på stol eller matta online elr i centret med Kaja
30 minuter Andningsyoga på stol eller matta online elr i centret med Kaja

Tid och plats

25 maj 2022 16:00 – 16:30

https://zoom.us/j/9470472008?pwd=MjBZQitZY1

Om evenemanget

Välkommen till en Drop-In kurs som erbjuder skön och välgörande online träning för dig som vill längtar efter mer andrum i vardagen. Passet är 30 minuter och vi ses under hela våren. Uppehåll under skolloven. Andningsyogan består av mjuka rörelser, vila och meditation som alla kan göra på matta eller på stol och helt utan förkunskaper. De olika övningarna hjälper dig att känna dig skönare i kroppen, sova bättre, syresätta hjärnan mer effektivt, hantera smärta och få härligare upplevelser i vardagen.  Den Medicinska Yogan vilar på svensk forskning och har visat sig kunna hjälpa patienter med bland annat stress- rygg-, hjärt- och sömnproblem. Välkommen till ett kort men välgörande pass som skänker avspänning och återhämtning i vardagen. Vi träffas online på Teams varje onsdag och avslutar med att läsa sinnesrobönen tillsammans.  Uppehåll av LIVE-träning under skolloven plus onsdag den 15 februari men då sker träningen med en förinspelad video som skickas till din epost/mobil och som du sedan kan behålla och träna vidare med på egen hand!  

Var med från köket eller kontoret! Du kan sitta på en stol eller med korslagda ben. Kom som du är, du behöver inte byta om eller ha speciella kläder. Den medicinska yogan ger oslagbara effekter och bara 30 minuter påverkar stressläget i kroppen och cirkulationen märkbart. Vid varje klass får du information och kunskap om andningens effekter. Klassen ger avspänning i axlar, rygg, käkar mm. Du kommer att återhämta dig, bli mer närvarande och skönare i kroppen. Zoom Drop-In! 

Kursledare: Kaja Michelson är bl.a. Cert. Yoga- och Meditationslärare - Institutet för Medicinsk Yoga, Ledare i Livsstegen, Cert. Coach - Skandinaviska Ledarhögskolan, Cert. Instruktör i Medveten Andning, handledare i Sorgbearbetning och grundare av Exhale Coaching.

Biljetter

  • Andning Online

    Välkommen

    75,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page