top of page
Tre kvinnor

Var med och bidra

Bli medlem, engagera dig praktiskt, gå kurser och beställ Kontempels böcker här.

Bli medlem

Medlem

Som betalande föreningsmedlem stödjer du verksamheten och inbjudes till årsmötet. Välkommen! (Vi ser just nu över nya former för medlemskap för att underlätta vår administration).

Sk%C3%A4rmavbild%202019-11-05%20kl.%2014
Upp med händerna

Donation

Ideella Föreningen Kontempel är beroende av frivillighet och gåvor. Du kan ge ett valfritt belopp närhelst du vill. Litet eller stort, allting räknas!

Varje bidrag är viktigt.

Tack!
Affärsmöte på ett café

Kontempelvärd

Välkommen att bli värd i Kontempel, ett retreatcenter där vi alla är välkomna och respekterade precis som vi är. Som värd kan du hålla cafét öppet, göra fint i huset, leda kurser, klasser eller grupper. Som värd är du en del av Kontempels arbetslag och vi möts regelbundet fysiskt eller online för planering, fortbildning, existentiella samtal och gemenskap och sammanhang. Du kan engagera dig som värd så lite eller mycket du vill. Varmt välkommen!  

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page