Tre kvinnor

Var med och bidra

Bli Supporter och engagera dig praktiskt.

 

Supporter

Som betalande föreningsmedlem, så kallad Supporter, är du både medlem och månadsgivare. Du väljer själv vad du vill betala. Som supporter får du särskilda inbjudningar, rabatter och kan vara med och både driva eller påverka verksamheten. Du kan bli Supportermedlem när som helst och avsluta medlemskapet när som helst. Välkommen!

Sk%C3%A4rmavbild%202019-11-05%20kl.%2014
Upp med händerna

Donation

Ideella Föreningen Kontempel är beroende av frivillighet och gåvor. Du kan ge ett valfritt belopp närhelst du vill. Litet eller stort, allting räknas! Om du vill registrerar vi dig också gärna som Supportermedlem i föreningen. 

Varje bidrag är viktigt.

Tack!
Affärsmöte på ett café

Kontempelvärd

Välkommen att bli värd i Kontempel, ett retreatcenter där vi alla är välkomna och respekterade precis som vi är. Som värd kan du hålla cafét öppet, göra fint i huset, leda kurser, klasser eller grupper. Som värd är du en del av Kontempels arbetslag och vi möts regelbundet fysiskt eller online för planering, fortbildning, existentiella samtal och gemenskap och sammanhang. Du kan engagera dig som värd så lite eller mycket du vill. Varmt välkommen!