top of page

mån 21 feb.

|

Skeppsholmen

WORKSHOP - Att möta sig själv och andra!

Workshop & mingelkväll med utgångspunkt i Non Violent Communication. Vi ses i Kontempels charmiga lokaler på Skeppsholmen!

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
WORKSHOP - Att möta sig själv och andra!
WORKSHOP - Att möta sig själv och andra!

Tid och plats

21 feb. 2022 18:00 – 21:00

Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

WORKSHOP - Att möta sig själv och andra!

Välkommen till en workshop med utgångspunkt i Non Violent Communication där du lär dig ett nytt sätt att kommunicera hjärtats röst. Ibland finner vi oss stå handfallna och hittar inte orden. Då kan det vara skönt att sortera i tankar, känslor och vilka behov som behöver uppfyllas för att hjärtats röst ska kunna bli hörd. Kanske har du oavsiktlig sårat någon, eller blivit sårad. Kanske har en specifik händelse påverkat en viktig relation som stagnerat.

På denna workshop tar vi oss an temat att vara människa i sin sårbarhet och i sin styrka och hur vi kan bli bättre på att möta oss själva och våra medmänniskor kommunikativt. I ett trygg och varm atmosfär kommer du enskilt och i grupp få prova på verktyg för empatisk kommunikation.  Metoden vi arbetar utifrån har sitt ursprung i Non Violent Communication och en kortlek som beskriver 40 känslor och 40 behov stödjer dig i övningarna. Välkommen till en mycket praktisk process för personlig utveckling som utvecklar såväl empati som din kommunikationsförmåga vid svåra samtal.

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page