top of page

fre 11 mars

|

Kontempel, Skeppsholmen

WORKSHOP - Andrum på Kontempel

Andrum i vardagen genom skön Djupavslappning & Guidad Meditation

Registrering är stängd
Se andra evenemang
WORKSHOP - Andrum på Kontempel
WORKSHOP - Andrum på Kontempel

Tid och plats

11 mars 2022 09:00 – 12:00

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Ett stenkast från skeppsholmskajens kluckande båtar kliver du in på Kontempels Retreatcenter och möts av tända ljus, vacker musik, flödande ljus, tjocka ullmattor, varma filtar. Under tre timmar varvas teori med sköna praktiker, allt med syfte att ge dig de absolut bästa kunskapen och verktygen för nya insikter, djup vila och en upplevelse av stillhet.

 

VÄLKOMMEN PÅ WORKSHOPEN ANDRUM I KONTEMPEL 

 Välkommen till en workshop som erbjuder reflektion, sköna avspänningstekniker och guidad meditation för djupavslappning. En workshop som hjälper dig att stilla sinnet och skapa skön återhämtning i kroppen.  

Du kommer att förstå varför andningen har en så stor påverkan på hela ditt välbefinnande och hur du praktiskt kan använda den på olika sätt. Praktikerna hjälper dig med återhämtning, djupsömn, stress-, och smärthantering och att få härligare upplevelser i vardagen. Övningarna utförs sittandes i en skön fåtölj med fårskinn, eller liggandes på de tjocka sköna ullyogamattorna och erbjuder skön djupavslappning och närvaro.  

Övningarna hjälper dig med:  

- återhämtning 

- djupsömn 

- energinivåer 

- stress-, och smärthantering osv.  

Workshopen passar alla oavsett ålder eller hälsoläge. Du får även med dig hem ett bonuspaket med de viktigaste tipsen och råden plus en inspelad ljudfil och en video som ger dig de bästa förutsättningarna att omsätta dina nya kunskaper till nya vanor. Detta bonuspaket ger dig verktygen att fortsätta öva med hemma.  

Workshopen omfattar: 

 Andningsträning 

- Avspänningsövningar 

- Uthållighetsträning 

- Djupavslappning 

- Mental Träning 

- Tips & råd kring hur du kan hantera olika symptom av negativ stress 

- Tips & råd om hur du kan använda olika andningstekniker för att hantera eventuell emotionell eller fysisk smärta  Vi avslutar med att läsa sinnesrobönen tillsammans.  

Antal: Max 30 personer i centret.  

Utbildare: Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga och grundade företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

  • Workshop - Andrum i Kontempel

    Varmt Välkommen. Kom gärna en kvart innan workshopen börjar!

    495,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page