top of page

tis 15 feb.

|

Norrmalm

Prova på "Andning & Djupavspänning" med Kaja

Andningsyoga för alla! Kom som du är, du behöver inte byta om. Kostnadsfritt men donationer till centret mottages tacksamt.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Prova på "Andning & Djupavspänning" med Kaja
Prova på "Andning & Djupavspänning" med Kaja

Tid och plats

15 feb. 2022 17:30 – 18:30

Norrmalm, Slupskjulsvägen, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Välkommen på en timmes skön andning, fysiska avspänningstekniker och guidad meditation för djupavslappning. Övningarna utförs till största del liggandes och erbjuder skön djupavslappning.  Du släpper spänningar i axlar, rygg och käkar. Du kan delta hemifrån eller på den sköna ullyoga mattan i Kontempel guidas du in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus och medvetenhet. Vi avslutar "Hitta mitt inre rum-meditationen" från Olle Carlssons bok om Tröst, Mod och Livsmod. Kom och upplev  en fantastisk teknik för återhämtning fysisk, mentalt och emotionellt. Kom som du är, du behöver inte byta om. Vi avslutar med att läsa sinnesrobönen tillsammans. 

Antal: Max 12 deltagare

Kostnadsfritt men donationer till centret mottages tacksamt. 

Kursledare: Kaja Michelson är bl.a. Cert. Yoga- och Meditationslärare - Institutet för Medicinsk Yoga,  Ledare i Livsstegen, Cert. Coach - Skandinaviska Ledarhögskolan,  Cert. Instruktör i Medveten Andning, handledare i Sorgbearbetning och grundare av företaget Exhale Coaching. 

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page