top of page

sön 12 dec.

|

Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Öppen scen för öppen andlighet

Kontempels stå-upp-teologi-klubb "G-ordet" är ett experimentellt forum för berättelser och betraktelser vars punch-line inte strävar efter skratt utan andlig eftertanke. Varje tillfälle bjuder sin unika mix av dikter, böner, musik, samtal med mera. ÖPPEN SCEN!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Öppen scen för öppen andlighet
Öppen scen för öppen andlighet

Tid och plats

12 dec. 2021 18:00 – 19:00

Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Kontempels stå-upp-teologi-klubb är ett experimentellt forum för berättelser och betraktelser vars punch-line inte strävar efter skratt utan andlig eftertanke. Varje tillfälle bjuder sin unika mix av dikter, böner, musik, samtal med mera.

ÖPPEN SCEN

Alla är välkomna att bidra. Tillsammans utforskar vi en öppen andlighet där allas tankar och erfarenheter är välkomna och värdefulla. Så om du vill får du jättegärna ta med dig något kort som du vill framföra. Eller bara delta i det spontana samtal som brukar uppstå.

Biljetter

  • VIP

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page