top of page

fre 01 apr.

|

Kontempel, Skeppsholmen

NIDRA - GUIDAD DJUPAVSPÄNNING

Enligt forskning motsvarar ca 45 minuter Nidra samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn. Du leds in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus. Kom som du är, du behöver inte byta om! Detta är för dig som vill återhämta dig och fylla på med energi!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
NIDRA - GUIDAD DJUPAVSPÄNNING
NIDRA - GUIDAD DJUPAVSPÄNNING

Tid och plats

01 apr. 2022 09:30 – 10:30

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SÖKER DU EN STUNDS ÅTERHÄMTNING OCH VILL SORTERA LITE I STRESSTANKARNA?

Välkommen till ett fantastiskt skönt och välgörande 75-minuters pass i personlig utveckling där Kaja leder dig igenom guidad djupavspänning liggandes på de sköna ullmattorna hämtad från Yoga Nidra. Enligt forskning motsvarar ca 45 min Nidra samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn. Du leds in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus och medvetenhet. 

En fantastisk teknik för återhämtning fysisk, mentalt och emotionellt.

Detta är klasser är för dig som söker stillhet och reflektion  och passar alla åldrar och hälsoläge. Passa å och njut av en promenad runt vackra Skeppsholmen när du ändå är här, en fika/soppa i retreatcentrets café eller ett stopp på charmiga restaurangen Torpedverkstaden alldeles brevid!

Kom som du är, du behöver inte byta om!

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Instruktör Medveten Andning, Cert. Instruktör Yoga Nidra, Cert. Instuktör Gravidyoga/Medicinsk Yoga för Kvinnor och grundade av företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

  • VÄLKOMMEN!

    150,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page