top of page

tis 03 nov.

|

Eric Ericsonhallen

KVÄLL FÖR LIVET#3 med Olle Carlsson & Marie Bergman i Eric Ericsonhallen

VARJE MÄNNISKA BÄR EN HISTORIA. Med Olle Carlsson, Marie Bergman, Lasse Englund och Fotiní Carlsson KVÄLL NR 3 Tisdag 3 november Tema: Kärlek – vad är det? Är jag älskad? Värdefull?

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KVÄLL FÖR LIVET#3 med Olle Carlsson & Marie Bergman i Eric Ericsonhallen
KVÄLL FÖR LIVET#3 med Olle Carlsson & Marie Bergman i Eric Ericsonhallen

Tid och plats

03 nov. 2020 19:00 – 20:30

Eric Ericsonhallen, 111 49, Kyrkslingan 2, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

ÖVRIGA KVÄLLAR  (Bokas och betalas separat)

KVÄLL NR 2

Tisdag 6 oktober: Finns Gud? Vem är den högre kraften i mitt liv?

KVÄLL NR 3

Tisdag 3 november:

Är jag älskad?

Medverkande

Olle Carlsson –  samtal och föreläsning

Präst, författare, social entreprenör och initiativtagare till Svenska kyrkans mest välbesökta gudstjänster, programmet Livsstegen och senast Kontempel. Olle Carlsson utkom nyligen med boken "Kallad - kamp och kärlek", som handlar om den andliga rörelse han verkat i och den kamp som varit arbetets pris. "En andlig gemenskap handlar om att utmana hierarkier, riva murar och våga tro på det omöjliga. Detsamma gäller för varje människa som vill ta sitt eget liv på allvar och följa sitt kall", skriver han. Läs mer om Olle: www.ollecarlsson.com

Marie Bergman –  sång och gitarr

”Som pionjär med oslagbart rekord är Marie Bergman evigt inristad i den moderna musikhistorien”. Så skriver juryn som valt in Marie i Swedish Music Hall of Fame i maj 2018. Hon är den första som representerat Sverige tre gånger i Eurovision Song Contest. Stort avtryck har hon även gjort med Ingen kommer undan politiken, om hennes eget 1970-tal, med svensk text av Ola Magnell. Maries låtskatt innehåller mängder av guldkorn som Varje människa bär en historia, Ända hit och Närma mig. Hon fortsätter ständigt att producera nya låtar.

Maries tekniskt fulländande röst fortsätter gång på gång knocka nya lyssnare i tv och radio, senast när hon gästade det populära tv-programmet På spåret. Ett kvitto på hennes bredd är alla trubadurpriser som trängs vid sidan av Rockbjörnen och Grammisen som årets textförfattare. Marie håller också Toning för alla i Katarina kyrka sedan åtta år. Ett populärt evenemang för fulla hus, där alla, oavsett sångröst eller sångmod, får uttrycka sin livston och uppleva lyftet i rösten.

Läs mer om Marie: www.bergmanvoice.com

Lasse Englund – gitarr

Han är en av våra mest spännande gitarrister och har spelat med legender som Cornelis Vreeswijk och Totta Näslund, producerat Louise Hoffsten, Tommy Nilsson, Melissa Horn och Toni Holgersson. Lasse Englund har sin egen musikstudio Lasses Hus på Lidingö. Där produceras spännande akustisk musik, där Lasse låter musiker komma samman i kreativa musikaliska möten; #LassesHusSessions.

Läs mer om Lasse: www.lasseshus.com

Fotiní Carlsson – producent och konferencier

Journalist, verksamhetschef i Ideella Föreningen Kontempel och utvecklare av programmet Livsstegen. Läs mer om Kontempel och Livsstegen: www.livsstegen.se

Biljetter

  • Förköp/Medlem

    I dörren: 200 kr

    150,00 kr
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page