top of page

tis 17 nov.

|

Eric Ericsonhallen

KONTEMPEL KULTUR: Klubb Skaiv med David Åhlén, LISAS och Marie Tonkin

David Åhlén släppte en ny EP "My Face Will Shine” i våras. Den 17 November gör han en konsert i sakral inramning under valvet i Skeppsholmskyrkan. Tillsammans med medmusiker presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum. Marie Tonkin läser dikter. Värd: Olle Carlsson

Registrering är stängd
Se andra evenemang
KONTEMPEL KULTUR: Klubb Skaiv med David Åhlén, LISAS och Marie Tonkin
KONTEMPEL KULTUR: Klubb Skaiv med David Åhlén, LISAS och Marie Tonkin

Tid och plats

17 nov. 2020 19:15 – 20:30

Eric Ericsonhallen, 111 49, Kyrkslingan 2, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Marie Tonkin är poet och litteraturkritiker, bosatt i Tyresö utanför Stockholm. Hon debuterade som trettonåring med dikter i Bonniers Litterära Magasin och har utgivit diktsamlingen Pyramider i paradiset (2012) och Via Dolorosa (2019), en samling korsvägsmeditationer.

LISAS

Violinisten Lisa Rydberg och accordeonisten Lisa Långbacka har rötterna i folkmusiken men är samtidigt förankrade i andra genrer. 2011 bildade de tillsammans LISAS och har sen dess framträtt i Europa, USA och Kanada. Debutalbumet Fiddle & Accordion Conversations har hyllats av kritikerna och valts till ett av århundradets viktigaste folkmusikskivor i tidningen LIRA, samt tilldelats Manifestpriset 2018. Duon har samarbetat med artister som Lena Willemark, Sofia Karlsson, Staffan Hellstrand, Danska Radions kammarkör m.fl.

David Åhlén släppte en ny EP "My Face Will Shine” i våras. Den 17 November gör han en konsert i sakral inramning under valvet i Skeppsholmskyrkan. Tillsammans med Mikael Stahre på synth/elektronik presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum.

Biljetter

  • Medlem/förköp

    I dörren: 200 kr

    150,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page