tis 17 nov. | Eric Ericsonhallen

KONTEMPEL KULTUR: Klubb Skaiv med David Åhlén, LISAS och Marie Tonkin

David Åhlén släppte en ny EP "My Face Will Shine” i våras. Den 17 November gör han en konsert i sakral inramning under valvet i Skeppsholmskyrkan. Tillsammans med medmusiker presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum. Marie Tonkin läser dikter. Värd: Olle Carlsson
Registrering är stängd
KONTEMPEL KULTUR: Klubb Skaiv med David Åhlén, LISAS och Marie Tonkin

Tid och plats

17 nov. 2020 19:15 – 20:30
Eric Ericsonhallen, 111 49, Kyrkslingan 2, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Marie Tonkin är poet och litteraturkritiker, bosatt i Tyresö utanför Stockholm. Hon debuterade som trettonåring med dikter i Bonniers Litterära Magasin och har utgivit diktsamlingen Pyramider i paradiset (2012) och Via Dolorosa (2019), en samling korsvägsmeditationer.

LISAS

Violinisten Lisa Rydberg och accordeonisten Lisa Långbacka har rötterna i folkmusiken men är samtidigt förankrade i andra genrer. 2011 bildade de tillsammans LISAS och har sen dess framträtt i Europa, USA och Kanada. Debutalbumet Fiddle & Accordion Conversations har hyllats av kritikerna och valts till ett av århundradets viktigaste folkmusikskivor i tidningen LIRA, samt tilldelats Manifestpriset 2018. Duon har samarbetat med artister som Lena Willemark, Sofia Karlsson, Staffan Hellstrand, Danska Radions kammarkör m.fl.

David Åhlén släppte en ny EP "My Face Will Shine” i våras. Den 17 November gör han en konsert i sakral inramning under valvet i Skeppsholmskyrkan. Tillsammans med Mikael Stahre på synth/elektronik presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Medlem/förköp
    150 kr
    150 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang