top of page

sön 11 dec.

|

Skeppsholmen

JULFEST, BOKRELEASE & ADVENTSSAMLING Med bl.a. Olle Carlsson

Välkommen på ett öppet författarsamtal om nya boken FRIDTID; 365 tankar för sinnesro. En ny och bearbetad utgåva av uppskattade STILLA STUND; 365 Tankar för stora och små! Dessutom levande musik, boksignering, paketinslagning, musik, julpyssel och adventsfika. Ingen föranmälan, varmt välkommen!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
JULFEST, BOKRELEASE & ADVENTSSAMLING Med bl.a. Olle Carlsson

Tid och plats

11 dec. 2022 14:00 – 17:00

Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Vi talar ofta om vårt stora och självklara behov av fritid men faktum är att vi har ett lika viktigt behov av FRIDTID. Det vill säga tid för stillhet, eftertanke och kontemplation.

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro innehåller en existentiell fråga att begrunda varje dag under hela året. Börja eller avsluta dagen med en stunds fridtid och få en nödvändig andningspaus i den brusande tillvaron. 

Olle Carlsson är präst och Fotini Carlsson journalist. Paret har skrivit flera uppskattade böcker såsom 12 STEG FÖR HOPPLÖSA, JUST IDAG – 365 tankar för sinnesro och OM TRÖST, hopp och livsmod. Tillsammans har de också utvecklat rikstäckande verksamheten Livsstegen och nya existentiella mötesplatsen Kontempel. 

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro är en fördjupad och bearbetad nyutgåva av STILLA STUND – 365 tankar för stora och små. Boken vänder sig till såväl unga som äldre och är en unik gåva till oss själva och alla vi bryr oss om. 

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • INGEN BILJETT KRÄVS

  0,00 kr

  Fri entré och ingen föranmälan. Kom som du är!

  0,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

 • Vit Facebook Ikon
 • Vit Instagram Ikon
 • Vit YouTube Ikon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tack för att du prenumererar!

bottom of page