top of page

fre 01 apr.

|

Kontempel, Skeppsholmen

FREDAGMORGON - SKÖN YOGA NIDRA OCH NON VIOLENT COMMUNICATION (1)

Vill du sortera lite i stresstankarna? Andas ut på den sköna ullmattan och låt dig guidas i övningarna och in i djup vila! Kom som du är, du behöver inte byta om.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
FREDAGMORGON - SKÖN YOGA NIDRA OCH NON VIOLENT COMMUNICATION (1)
FREDAGMORGON - SKÖN YOGA NIDRA OCH NON VIOLENT COMMUNICATION (1)

Tid och plats

01 apr. 2022 10:00 – 11:15

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SÖKER DU EN STUNDS ÅTERHÄMTNING OCH VILL SORTERA LITE I STRESSTANKARNA?

Välkommen till en 75-minuters pass i personlig utveckling där Kaja leder dig igenom övningar med utgångspunkt i Non Violent Communication. Varje klass avslutas med guidad djupavspänning liggandes på de sköna ullmattorna hämtad från Yoga Nidra. Enligt forskning motsvarar ca 45 min Nidra samma typ av återhämtning som ca 4-5 timmars sömn. Du guidas in i ett stadium där din kropp tillåts somna men ditt sinne behåller fokus och medvetenhet. Yoga Nidra är en fantastisk teknik för återhämtning fysisk, mentalt och emotionellt. 

Detta är klasser för dig som söker stillhet och reflektion samt att sätta ord på dina inre tankeprocesser. Passa på och njut av en promenad runt vackra Skeppsholmen när du ändå är här, en fika/soppa i retreatcentrets café eller ett stopp på charmiga restaurangen Torpedverkstaden alldeles brevid! 

Kom som du är, du behöver inte byta om!

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Instruktör Medveten Andning, Cert. Instuktör Yoga Nidra, Cert, Instuktör Gravidyoga/Medicinsk Yoga för Kvinnor och grundade företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

  • Fredagsmorgon med Kaja

    Kom gärna i god tid och känn dig välkommen att lägga dig ner på den sköna ullyogamattan. Stilla Salen är öppen från 9.45 med stillsam musik i bakgrunden.

    175,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page