top of page

sön 12 dec.

|

Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

FÖRELÄSNING: Andningens påverkan på stress och sinnesro

Föreläsaren Kaja Michelson är bl.a. yoga- och meditationslärare, ledare i Livsstegen, Cert. Instruktör i Medveten Andning och handledare i Sorgbearbetning. Läs mer om henne på www.kajamichelson.com

FÖRELÄSNING: Andningens påverkan på stress och sinnesro
FÖRELÄSNING: Andningens påverkan på stress och sinnesro

Tid och plats

12 dec. 2021 14:00 – 15:00

Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Det första som händer när du blir stressad eller frustrerad är att ändra ditt andningsmönster. Välkommen till en föreläsning på tema "Andningens påverkan på stressnivåer och sinnesro". Den här föreläsningen ger dig en  introduktion kring andningens påverkan på hela din kropp. Du lär dig att själv kunna påverka ditt välmående bättre genom nyfunnen kunskap och praktik.

Tekniker som kan hjälpa dig med: - återhämtning - djupsömn - energinivåer - stress-, och smärthantering osv.

Föreläsningen blandar teori med praktik där du aktivt får träna på att förbättra dina andningsmönster.  Medveten andning kan hjälpa dig att sova bättre, syresätta hjärnan mer effektivt, hantera smärta och ge dig härligare upplevelser i vardagen. 

 

Lärare: Kaja Michelson,  Certifierad Instruktör Medveten Andning, Diplomerad Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan och grundare av företaget Exhale Coaching. 

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page