top of page

ons 03 feb.

|

Mindepartementet

David Åhlén, LISAS, Marie Tonkin

David Åhlén släppte nya EP'n "My Face Will Shine” i våras. Den 3 februari 2021 gör han en intim konsert på Kontempels nya kulturscen på Mindepartementet. Tillsammans med en lysande ensemble musiker presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
David Åhlén, LISAS, Marie Tonkin
David Åhlén, LISAS, Marie Tonkin

Tid och plats

03 feb. 2021 19:00 – 22:00

Mindepartementet, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Gäster

Om evenemanget

Inläpp från kl 18:30

Konsert kl 19:00

På scen:

19:00 LISAS

19.30 Marie Tonkin

19.45 David Åhlén

David Åhlén släppte en ny EP "My Face Will Shine” i våras. Den 3 februari gör han en intim konsert på Kontempels nya kulturscen på Mindepartementet, Skeppsholmen. Tillsammans med en lysande ensemble musiker och gästspel av LISAS presenteras ett nytt material av de innerliga sånger som är Davids signum.

David Åhlén, röst, gitarr

Andreaz Hedén, piano

Mikael Stahre, elektronik

Tina Hedén, körsång

LISAS

Violinisten Lisa Rydberg och accordeonisten Lisa Långbacka har rötterna i folkmusiken men är samtidigt förankrade i andra genrer. 2011 bildade de tillsammans LISAS och har sen dess framträtt i Europa, USA och Kanada. Debutalbumet Fiddle & Accordion Conversations har hyllats av kritikerna och valts till ett av århundradets viktigaste folkmusikskivor i tidningen LIRA, samt tilldelats Manifestpriset 2018. Duon har samarbetat med artister som Lena Willemark, Sofia Karlsson, Staffan Hellstrand, Danska Radions kammarkör m.fl.

Marie Tonkin

Marie Tonkin är poet och litteraturkritiker, bosatt i Tyresö utanför Stockholm. Hon debuterade som trettonåring med dikter i Bonniers Litterära Magasin och har utgivit diktsamlingen Pyramider i paradiset (2012) och Via Dolorosa (2019), en samling korsvägsmeditationer. Marie är aktuell med diktboken "Silver och eld" (Silentium skrifter).

Biljetter

 • Ordinarie

  150,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad
 • Student/pensionär

  Reducerat pris för student, pensionär och arbetssökande

  100,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad
 • Kontempel medlem

  Du som medlem i föreningen Kontempel får 10% reducerat pris

  135,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page