top of page

ons 04 maj

|

Zoom

Bibelklubben special

I andra säsongen av Kontempels podd "G-ordet" har vi (Henrik Betnér och Tomas Walch) läst Galaterbrevet och gett en historisk kontext samt en existentiell teologisk tolkning. Nu vill vi höra vad ni tycker, svara på era frågor och ta samtalet vidare.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Bibelklubben special
Bibelklubben special

Tid och plats

04 maj 2022 19:30 – 21:00

Zoom

Gäster

Om evenemanget

I det här "Bibelklubben Special" samtalar vi kring Galaterbrevet i Nya Testamentet. Vi gör det utifrån den fördjupning med historisk kontext och teologiska kommentarer som finns att lyssna på i Kontempels podd G-ordet, säsong 2. Alltså avsniit 13-18. Du hittar dem på Kontempels hemsida eller i valfri poddspelare.

Givetvis går det att medverka om man vill lära sig mer om historisk-kristisk bibelforskning och/eller existentiell teologi utan att ha lyssnat på alla avsnitt. 

Zoom-länk

Biljetter

  • Ingen kostnad

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page