top of page

ons 20 okt.

|

Norrmalm

Andningsyoga & Mental Träning för ungdomar

Många av er unga lever med ett högt tryck i vardagen. Hos oss får ni lära er smarta tekniker för att hantera vardagsstressen och därmed hantera vardagsutmaningar bättre. Denna sköna yoga är träning för både kropp och sinne. Du behöver inte byte om. Efter yogan äter vi kakor och kokostoppar!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Andningsyoga & Mental Träning för ungdomar
Andningsyoga & Mental Träning för ungdomar

Tid och plats

20 okt. 2021 16:00 – 17:00

Norrmalm, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

Hej Tonåring! Kom ut till KONTEMPEL PÅ ONSDAGARNA! 

Vi finns till för dig som vill ha ett skönt ställe att hänga på, som vill fika, vill lära dig smarta tekniker för att hantera vardagsstressen och som vill vara på en plats som erbjuder gemenskap och personlig utveckling. Mellan 16 - 17 kan du vara med på ett skönt pass Andningsyoga, helt gratis! Kom som du är, dvs du behöver inte byta om. Många märker att de med lite träning börjar sova bättre, känner sig gladare och mer avspända, kan koncentrera sig och klarar av att hantera vardagshuvudvärk, magont etc på ett bra sätt. Du får även lära dig att sortera i tankar, känslor och behov som ett sätt att hantera vardagsutmaningarna lite bättre. Alla klasser innehåller tekniker hämtade från Medveten Andning, Medicinsk Yoga, Mental Träning och Non Violent Communication. Vi öppnar 14.00 på onsdagar och du kan komma hit och plugga och hänga och du får dessutom te och kaffe gratis! Är man med på Andningsyoga avslutar vi med goda kakor och kokostoppar.

Hoppas vi ses!

Kaja & Co på Kontempel

VÄLKOMMEN TILL DENNA FANTASTISKA SKÄRGÅRDSOAS MITT I STAN.

Ps. Kaja Michelson når du snabbast via mess på 072717170, välkommen att höra av dig!

Biljetter

  • Välkommen!

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page