top of page

fre 08 apr.

|

Kontempel, Skeppsholmen

ANDNINGSYOGA MED KAJA

Välkommen till ett skönt pass andningsyoga med övningar som alla kan göra. Vi avslutar med djupavspänning och du kan vara med digitalt! Kom som du är, du behöver inte byta om!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
ANDNINGSYOGA MED KAJA
ANDNINGSYOGA MED KAJA

Tid och plats

08 apr. 2022 10:00 – 11:00

Kontempel, Skeppsholmen, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

Om evenemanget

SÖKER DU EN STUNDS ÅTERHÄMTNING

Välkommen till ett skönt pass andningsyoga med övningar som alla kan göra!

Detta är klasser är för dig som söker stillhet och reflektion och passar alla åldrar och hälsoläge. Passa på och njut av en promenad runt vackra Skeppsholmen när du ändå är här, en fika/soppa i retreatcentrets café eller ett stopp på charmiga restaurangen Torpedverkstaden alldeles brevid!

Kom som du är, du behöver inte byta om!

Välkommen!

Lärare

Kaja Michelson är Int. Dipl. Coach, Skandinaviska Ledarhögskolan, Int. Dipl. Yoga & Meditationslärare, Institutet för Medicinsk Yoga, Cert. Instruktör Medveten Andning, Cert. Instruktör Yoga Nidra, Cert. Instuktör Gravidyoga/Medicinsk Yoga för Kvinnor och grundade av företaget Exhale Coaching LLC i Dallas 2013. Kaja har utbildat inom stresshantering internationellt sedan 2009. Mer info på www.exhalecoaching.se

Biljetter

  • VÄLKOMMEN!

    Varmt välkommen! Kom gärna i god tid, 10 minuter innan klassen börjar. Om du deltar online loggar du in på ZOOM med följande information: Länk: https://zoom.us/j/9470472008?pwd=MjBZQitZY1BkYUY4enRYempycDBJUT09 Alternativt Meeting ID: 947 047 2008 Passcode: kaja Allt gott, Kaja Michelson och alla på Kontempel

    150,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page