top of page
Färgglada anteckningsböcker

Böcker

Nytt förlag

I december 2022 startade Kontempel förlag i samarbete med The Book Affair. Vi fram emot att utveckla våra hjärtefrågor än mer genom ett eget förlag. Här har vi möjlighet att ge ut egna titlar och även andras till en målgrupp vi möter och kommunicerar med dagligen. Genom samarbetet med The Book Affair kan vi samtidigt säkerställa kvalitet i bokproduktionens alla led.

Kontempel förlag logo.jpg
Skärmavbild 2022-11-11 kl. 12.44.35.png

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro innehåller en existentiell fråga att begrunda varje dag under hela året. Börja eller avsluta dagen med en stunds fridtid och få en nödvändig andningspaus i den brusande tillvaron. Olle Carlsson är präst och Fotini Carlsson journalist. Paret har skrivit flera uppskattade böcker, detta är den första på Kontempel Förlag

OM TRÖST; Hopp och livsmod

Kan man trösta sig själv? Hur gör man för att trösta andra? Var finner man hopp och livsmod när livet inte blir som man tänkt sig? I sin nya inspirationsbok för hopp och livsmod skriver Olle Carlsson om första hjälpen till tröst för dig själv och andra. 

Olle Om tröst, hopp och livsmod.jpg
          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page