top of page
Färgglada anteckningsböcker

Kontempel Förlag

KONTEMPEL FÖRLAG

Kontempel Förlag startade november 2022 och böckerna kan köpas i alla webbhandeln samt på plats i Kontempels center på Skeppsholmen i Stockholm.

 

Beställ gärna nya boken FRIDTID direkt via oss  för att stödja vår verksamhet och nya Kontempel förlag.

 

Organisationer som önskar beställa minst 20 ex kan kontakta Kontempel direkt på info(at)kontempel.se och få leverens inom tre dagar med 15% rabatt och faktura.

Nytt förlag

I deceber 2022 startar Kontempel förlag i samarbete med The Book Affair.

Vi fram emot att utveckla våra hjärtefrågor än mer genom ett eget förlag. Här har vi möjlighet att ge ut egna titlar och även andras till en målgrupp vi möter och kommunicerar med dagligen. Genom samarbetet med The Book Affair kan vi samtidigt säkerställa kvalitet i bokproduktionens alla led.

Kontempel förlag logo.jpg
Skärmavbild 2022-11-11 kl. 12.44.35.png

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro

FRIDTID – 365 tankar för sinnesro innehåller en existentiell fråga att begrunda varje dag under hela året. Börja eller avsluta dagen med en stunds fridtid och få en nödvändig andningspaus i den brusande tillvaron. Olle Carlsson är präst och Fotini Carlsson journalist. Paret har skrivit flera uppskattade böcker, detta är den första på Kontempel Förlag

OM TRÖST; Hopp och livsmod

Kan man trösta sig själv? Hur gör man för att trösta andra? Var finner man hopp och livsmod när livet inte blir som man tänkt sig? I sin nya inspirationsbok för hopp och livsmod skriver Olle Carlsson om första hjälpen till tröst för dig själv och andra. 

Olle Om tröst, hopp och livsmod.jpg
bottom of page