top of page
Screen Shot 2021-05-03 at 12.47.02.png

Ung

Uthyrning
PNG-bild.png

Välkommen

Kontempel välkomnar unga ca 14-24 år från hela Storstockholm i behov av stödjande sammanhang och som vill delta i aktiviteter för inre och yttre hälsa såsom kontemplation, vandring, filmvisning, föreläsningar och workshops, solidaritetsarbete samt personliga och existentiella samtal. Unga med sociala och ekonomiska utmaningar har företräde. Verksamheten innehåller även kollo/läger/retreats.

Livsstegen Ung

Livsstegen Tonårs träffar: Tisdagar 16.30-18.00 varannan vecka hösten 2023 för dig ca 14-17 år.

Livsstegen Läger/Retreat/Kollo: Se aktuell info under fliken "kurser". Även för unga vuxna ca 17-23 år!

Var: Mindepartementet/Kontempel på Slupskjulsvägen 26 a, Skeppsholmen. (T-bana Kungsträdgården, buss till Moderna Museet eller båt från Slussen/Djurgården.)

Hur: Gemenskap, fika, empowerment och existentiell hälsa för unga.

Kostnad: Kostnadsfritt/Självkostnadspris för ungdomsverksamhet samt retreat/kollo/läger inom ramen för Livsstegen/Kontempel.

Kontakt: Välkommen att anmäla dig under fliken "kurser" eller via info(at)kontempel.se. För frågor kontakta david(at)kontempel.se på 070-4321919 eller fotini(at)kontempel.se på 0722-324484

69473892_10157507261684110_951429208473600000_o.jpg
Uplifted Youth

Ungdomsorganisationer

Är ni en ungdomsförening av något slag som vill samla föreningsmedlemmarna till teambuilding, lunch eller middag?

Hos oss kan ni njuta av god mat, fantastiskt vackra lokaler mitt på kajen bland alla guppande båtar, och meningsfulla aktiviteter. Kanske har ni redan ett fullt program i åtanke, men i annat fall erbjuder vi olika aktiviteter och workshops för "inre frid och yttre fred" som är vår vision.

Studiebesök

Våra standardbesök tar ca 2 timmar och det ger en helhetsbild av organisationen allt från historia och framväxt till verksamheter och metoder. Vi kan anpassa besöket efter önskemål. 

stolar
Livsstegen_symbol_CMYK.jpg

Tack

Tack till våra ideella, medlemmar och donatorer utan vars bidrag vi aldrig hade kunnat utveckla ungdomsverksamheten. Ett bidrag till Kontempel Ung har donerats från följande stiftelser: Lindhés Advokatbyrå, Stiftelsen Oscar Hirschs minne, Stiftelsen Timmermansbrödernas Hjälpfond, Petrus och Augusta Hedlunds Stiftelse, Sällskapet för makarna Malmqvists minne, Ann-Sofie Mattsons Familjestiftelse, Stiftelsen Lars Hiertas Minne, Åke Wibergs stiftelse, Gålöstiftelsen och Åhlén-stiftelsen.

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page