Wellness Coach

Teologi

Teologiskt råd, gudstjänster, samtal och nätverkande

Dagliga morgonsamlingar

Välkommen att delta i våra dagliga andakter "Just idag". De finns att delta i online sju dagar i veckan klockan 10:00 på Facebooksidan Kontempel som du hittar här.

 

Kontempelmässan

Kontempelmässan påminner om Svenska kyrkans statistiskt sett mest välbesökta gudstjänster, Allhelgonamässan och Katarinamässan, i Katarina församling. Men den är istället utvecklad och anpassad till Kontempels vision om att vara en öppen andlig mötesplats och en eukumenisk förnyelserörelse som följer Svenska kyrkans ordning. Första Kontempelmässan firades söndag 9 februari klockan 11.00 och kyrkan fylldes till bredden med cirka 550 personer. Ytterligare en fullsatt gudstjänst firades söndag 8 mars klockan 11.00 innan pandemin satte stopp för stora fysiska sammankomster. Du kan se Kontempel digitala, förinspelade gudstjänster (som började spelades in under Coronavåren) här.

Teologiskt råd

Information om Kontempels teologiska råd hittar du här.

Olle söndagsskola för vuxna

Olles Söndagsskola för vuxna består av en kvarts predikan och samtal live på Facebook varje söndag klockan 10:00. Varmt välkommen!

Litteratur

Kontempels initiativtagare och teologiska ledare Olle Carlsson har skrivit många böcker om tro, andlighet och sitt arbete som präst och sedan kyrkoherde i Katarina församling på Södermalm i Stockholm. Du hittar dem här.

Stöd uppbyggnaden!

Ideella föreningen Kontempel är i stort behov av ekonomiskt stöd.

Donera valfri summa genom att swisha till 1235366943 eller sätt in din donation via bankgiro 5446-7659.