top of page

STOCKHOLM Livsstegen Retreat Ung Vuxen

För, av och med dig ca 17-25 år! Delning, kontemplation, vandring, lunch, fika m.m.

  • Startar 23 mars
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

OM RETREATEN Liten, personlig retreatkurs under två heldagar. Ingår gör grundkursen i Livsstegens rikstäckande program för inre hälsa. Det bygger på delningssamtal och tolv olika teman som maktlöshet och tacksamhet som vi fördjupar oss i tillsammans utan att döma, kommentera eller försöka terapeuta varandra. Vi har svaret inom oss! Retreaten innehåller också föreläsningar, samtal, vila, vandring och kontemplation. Det bjuds dessutom på god lunch och fika. Varmt välkommen! FÖR VEM Du som är ca 17-25 år är varmt välkommen till Livsstegen precis som du är oavsett åskådning, bakgrund och förkunskap. Utbildningen handlar inte om missbruk utan vänder sig till alla människor som behöver redskap för att utvecklas och komma vidare i livet! (Passar dock inte dig som just nu lider av allvarlig psykisk ohälsa, då rekommenderas vård). LIVSSTEGEN Du kan gå Livsstegen hur många gånger som helst och även själv bli ledare genom att gå ledarkursen. Boken Livsstegen finns på bibliotek, att beställa via tex Adlibris och som ljud- och e-bok. Det är en stor fördel att ha läst boken före denna retreat men inget krav. Du kan läsa mer om Livsstegen på www.livsstegen.se PLATS På en oexploaterad skärgårdsö i hjärtat av Stockholm har Kontempel har sitt center med bland annat konferens-, yogasal och café i ett kulturminnesmärkt tvåvåningshus. Den lilla Skeppsholmsbron tar dig på en kort promenad från citypulsen till ön. HITTA HIT Adressen till Kontempel i Mindepartementet är Slupskjulsvägen 26 A. Närmaste T-bana är Kungsträdgården och båtar går från Slussen/Djurgården. Avgiftsbelagd parkeringsplats finns bredvid. Om du kommer till fots: Efter lilla Skeppsholmsbron, ta första gångvägen direkt till vänster! Gå längs båtarna runt udden, bakom den är du framme vid det gula huset Mindepartementet, där det också står Kontempel.


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

Köpvillkor hos Ideella Föreningen Kontempel: När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt, till exempel köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning därefter återbetalas endast mot läkarintyg. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page