top of page

STOCKHOLM Livsstegen Retreat med Olle

Retreat och kurs i Livsstegen tre dagar inkl. pilgrimsboende och halvpension i centret.

  • Startar 24 maj
  • 5 500 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

PRELIMINÄRT SCHEMA FÖR DAGARNA Fredag 10-21 Lördag 9-21 Söndag 9-17 OM KURSEN Liten, personlig kurs i Kontempels retreatcenter på Skeppsholmen, en skärgårdsö mitt i Stockholm city, med bl.a. Kontempels grundare Olle Carlsson. Tre heldagar med Livsstegens rikstäckande program för inre hälsa. Ingår gör kursen Livsstegen; 12 steg till inre hälsa samt föreläsningar, workshops och samlingar. Samtliga deltagare skriver och läser upp korta berättelser ur sina liv. Alla deltagare får även Livsberättelsen "Kallad; Kamp och kärlek". (När du själv har gått Livsstegen har du dessutom möjlighet att anmäla dig till en ledarkurs i Livsstegen.) MAT Kontempel bjuder frukost, lunch och fika. Middag tillagas antingen i centrets kök eller intas på närliggande restaurang FÖR VEM? Livsstegen passar alla människor oavsett bakgrund. Kursen vänder sig alltså till alla "normalstörda" människor som behöver redskap för att utvecklas och komma vidare i livet. Livsstegen passar inte den som lider av svårare psykisk ohälsa eller ett allvarligt missbruk. CENTRET Retreatkursen hålls på på kultur- och naturoasen Skeppsholmen i Kontempels och Livsstegens center i hjärtat av Stockholm. På en oexploaterad skärgårdsö i hjärtat av Stockholm har Kontempel har sitt center med bland annat konferens-, yogasal och café i ett kulturminnesmärkt tvåvåningshus. Den lilla Skeppsholmsbron tar dig på en kort promenad från citypulsen till ön. LIVSSTEGEN Du kan gå Livsstegen hur många gånger som helst. Du kan också själv bli ledare genom att gå ledarkursen efteråt. Läs mer om Livsstegen på www.livsstegen.se. Kursboken Livsstegen (Carlsson, Bonnier Fakta, 2017) och finns på bibliotek, webb och som ljud- och e-bok på t.ex. Bokus.se samt att köpa i Kontempel. Det är en stor fördel att ha läst boken före kursen! BOENDE Vi bor i det stora huset med tillgång till dusch och sover enkelt på mattor i en sal. Men deltagare har även 15% rabatt på fina Hotell Skeppsholmen med kod ”Kontempel”, bredvid finns också vandrarhemmet STF Af Chapman! HITTA HIT Adressen till Kontempel i Mindepartementet är Slupskjulsvägen 26 A. Närmaste T-bana är Kungsträdgården och båtar går från Slussen/Djurgården. Avgiftsbelagd parkeringsplats finns bredvid! Om du kommer till fots: Efter lilla Skeppsholmsbron, ta första gångvägen direkt till vänster! Gå längs båtarna runt udden, bakom den är du framme vid det gula huset Mindepartementet, där det också står Kontempel.


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page