top of page

STOCKHOLM Livsstegen Licensierad Ledare

Behörighet i att starta och leda Livsstegen som konsult eller i en organisation. Pågår 23-24 mars.

  • Startar 23 mars
  • 4 500 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

OM KURSEN Välkommen till en ledarutbildning under två heldagar på plats i Livsstegens center Kontempel, på Skeppsholmen i Stockholm. Utbildningen innehåller föreläsningar, workshops och "learning by doing". Ansvariga kursledare är bl.a. Olle Carlsson, Fotiní Carlsson samt erfarna ledare i Livsstegen. I ledarkursen ingår ett digitalt startpaket för ledare och kommunikatörer samt fika. Under dessa två dagar får lära dig att leda Livsstegens grupper och behörighet att starta upp och leda Livsstegens 12-veckorsprogram. Vid avslutad kurs registreras du i Livsstegens ledarregister och har behörighet att leda Livsstegens grupper. KRAV Du behöver först ha gått Livsstegen innan du kan gå Livsstegen Ledare, oavsett förkunskaper. Vi rekommenderar att ni är minst två personer från samma organisation som deltar, då vi i regel är två ledare i Livsstegen grupper. MAT & FIKA Kaffe, thé och fika ingår. Lunch medtages eller intas på närliggande café/restaurang.


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page