top of page

STOCKHOLM En skola för kontemplation

Välkommen till skolan som vägleder i det inre livet!

  • Startar 13 apr.
  • 900 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

Människan har i alla tider haft ett behov av att leva ett meningsfullt liv. Men hur tar vi reda på vad det är? Tillsammans med Ted Harris, präst och författare träffas vi en lördag i april och får övningar och inspiration. Vad längtar du efter? Vad är meningsfullt för dig?  Hur vill du leva ditt liv?  Varmt välkomna till Kontempel! Datum: 13/4  Tid: kl 10 -16 Plats: Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, Stockholm Kostnad: 900 kr  Anmälan: gennerud_comm@outlook.com


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page