top of page

STHLM Livsstegen Retreat 13/9-15/9

Retreatkurs med Olle Carlsson och Livsstegen tre heldagar inkl. lunch och fika.

  • Startar 13 sep.
  • 5 500 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

SCHEMA Fredag 10-21 Lördag 9-21 Söndag 9-17 OM RETREATKURSEN Liten, personlig retreatkurs under tre heldagar i Kontempels center på Skeppsholmen, skärgårdsön mitt i city, under ledning av bl.a. Kontempels grundare Olle Carlsson. Retreatkursen Livsstegen; 12 steg till inre hälsa innehåller föreläsningar, samlingar, gemensamma måltider, visst skrivande, visst kursmaterial och enkelt boende för den som vill. När du själv har genomgått denna kurs i Livsstegen har du dessutom möjlighet gå Livsstegens Ledarkurs! KOSTNAD Totalt 5500 kr som betalas med kort direkt online för att garantera plats. MAT Kontempel bjuder på lunch o fika. Frukost och middag tillagas antingen i centrets kök eller intas på närliggande restaurang! FÖR VEM? Livsstegens retreatkurs passar alla människor oavsett tro, utbildningsbakgrund, sexualitet, etnicitet etc. Livsstegen passar inte den som lider av svårare psykisk ohälsa eller ett allvarligt missbruk utan vänder sig till alla "normalstörda" människor som behöver redskap för att utvecklas och komma vidare i livet. CENTRET På en oexploaterad skärgårdsö i hjärtat av Stockholm har Kontempel har sitt center med bland annat konferens-, yogasal och café i ett kulturminnesmärkt tvåvåningshus. Den lilla Skeppsholmsbron tar dig på en kort promenad från citypulsen till ön. LIVSSTEGEN Du kan gå Livsstegen hur många gånger som helst. Vi blir aldrig färdiga som människor och vi behöver alla ett stödjande sammanhang för att utvecklas och komma vidare i livet. Du kan också själv bli ledare genom att gå Livsstegens ledarkurs. Läs mer om Livsstegen på www.livsstegen.se. Kurshandboken Livsstegen; 12 steg till inre hälsa (Carlsson, Bonnier Fakta, 2017) och finns på bibliotek, webb och som ljud- och e-bok på t.ex. Bokus.se samt att köpa i Kontempel. Läs gärna boken före kursen! BOENDE Vi bor i Kontempel med tillgång till dusch och sover enkelt på mattor i en sovsal. Men deltagare har även 15% rabatt på exklusiva Hotell Skeppsholmen med kod ”Kontempel”. Bredvid finns också vandrarhemmet STF Af Chapman. HITTA HIT Adressen till Kontempel i Mindepartementet är Slupskjulsvägen 26 A. Närmaste T-bana är Kungsträdgården och båtar går från Slussen/Djurgården. Avgiftsbelagd parkering finns bredvid! Om du kommer till fots: Efter lilla Skeppsholmsbron, ta första gångvägen direkt till vänster! Gå längs båtarna runt udden, bakom den är du framme vid det gula huset Mindepartementet, där det också står Kontempel. FRÅGOR info@kontempel.se


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page