top of page

Livsstegen Retreatkurs med Olle Carlsson

Retreatkurs för inre hälsa och utveckling under tre heldagar i Kontempels retreatcenter.

  • Startar 20 nov.
  • 4 500 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

PREL SCHEMA Mån 10-16.30 Tis 9-16.30 Ons 9-16.00 OM KURSEN Liten, personlig retreatkurs med bl.a. Kontempels grundare Olle Carlsson. Tre heldagar med Livsstegens rikstäckande program för inre hälsa. Ingår gör Livsstegens grundkurs samt föreläsningar, workshops och samlingar med bl.a. Olle Carlsson. Kontempel bjuder lunch och fika. Alla deltagare får även Olle Carlssons livsberättelse; boken "Kallad; Kamp och kärlek". När du har gått retreatkursen är du också välkommen till Livsstegens öppna fortsättningsgrupp på plats i centret. Du har dessutom behörighet att gå ledarkursen i Livsstegen (Livsstegen Lic Ledare). FÖR VEM Välkommen precis som du är Oavsett livsåskådning, bakgrund och förkunskaper. Kursen vänder sig till alla "normalstörda" människor som behöver redskap för att utvecklas och komma vidare i livet. (Ej för den som lider av svårare psykisk ohälsa eller allvarligt missbruk). PLATS Retreatkursen hålls på på kultur- och naturoasen Skeppsholmen i Kontempels och Livsstegens center i hjärtat av Stockholm. På en oexploaterad skärgårdsö i hjärtat av Stockholm har Kontempel har sitt center med bland annat konferens-, yogasal och café i ett kulturminnesmärkt tvåvåningshus. Den lilla Skeppsholmsbron tar dig på en kort promenad från citypulsen till ön. OM LIVSSTEGEN Du kan gå Livsstegen hur många gånger som helst. Du kan också själv bli ledare genom att gå ledarkursen efteråt. Läs mer om Livsstegen på www.livsstegen.se. Kursboken Livsstegen (Carlsson, Bonnier Fakta, 2017) och finns på bibliotek, webb och som ljud- och e-bok på t.ex. Bokus.se samt att köpa i Kontempel. Det är en stor fördel att ha läst boken före denna retreatkurs! BOENDE För dig som inte bor i Sthlm: Deltagare har 15% rabatt på Hotell Skeppsholmen med koden ”Kontempel”. På ön finns även vandrarhemmet STF Af Chapman. HITTA HIT Adressen till Kontempel i Mindepartementet är Slupskjulsvägen 26 A. Närmaste T-bana är Kungsträdgården och båtar går från Slussen/Djurgården. Avgiftsbelagd parkeringsplats finns bredvid! Om du kommer till fots: Efter lilla Skeppsholmsbron, ta första gångvägen direkt till vänster! Gå längs båtarna runt udden, bakom den är du framme vid det gula huset Mindepartementet, där det också står Kontempel.


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

Köpvillkor hos Ideella Föreningen Kontempel: När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt, till exempel köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning därefter återbetalas endast mot läkarintyg. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page