top of page

STOCKHOLM Livsstegen Tonår

En grupp för livet! Gemenskap, samtal, fika, spel, läger m.m. för unga i Storstockholm ca 15-17 år.

  • 1 timma 30 minuter
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Beskrivning av tjänsten

Livsstegen Tonårs grupp möts tisdagar 16.30-18.00 varannan vecka i Kontempel för samtal om livet (Livsstegen Ung heter metoden som består av 12 steg som t.ex. tacksamhet, vila och ofullkomlighet). Vi är också noga med att fika, ha minimeditation, spela brädspel, arrangera workshops etc. Tillsammans planerar vi också in eventuella extra aktiviteter som vi är intresserade av att utforska. T.ex. bio, läger, studiebesök etc. Frågor: Kom och prova på om det är någonting för dig! Kontakta david(at)kontempel.se på 070-4321919 eller fotini(at)kontempel.se på 0722-324484 innan du kommer för första gången. Läger/Retreat/Kollo: Se aktuell info under fliken "kurser" här på hemsidan, kontakta oss eller kom till gruppen! Kostnad: Du betalar ingenting alls eller endast självkostnadspris för att delta på Livsstegen Ung samt eventuella retreats/kollon/läger. Var: Kontempel ligger i stora gula längan Mindepartementet på Slupskjulsvägen 26 a på Skeppsholmen mitt i Stockholm city. (T-bana Kungsträdgården, buss till Moderna Museet eller båt från Slussen/Djurgården.)


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

Köpvillkor hos Ideella Föreningen Kontempel: När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt, till exempel köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning därefter återbetalas endast mot läkarintyg. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page