top of page

GREKLAND Retreat: Skrivande & Vandring

1000 KR BOKA TIDIGT RABATT FÖRE 1:A AUGUSTI! Skrivretreat med Fotini Carlsson på Symi 20-26 oktober

  • Startar 20 okt.
  • 7 900 svenska kronor
  • Symi, Greece

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

Deltagarröster: "Tack för ett varsamt och passionerat lotsande i skrivprocessen trots allas olika förkunskaper". "Tacksam över en vecka i paradiset med främlingar som jag efter en vecka lärt känna på djupet". "Så tacksam för tryggheten i gruppen, det gemensamma flödesskrivandet och delandet" "Vilken vecka! Jag tar med mig värmen, i hjärtat och på huden, solen, sältan, skratten, lusten, kreativiteten och tacksamheten" Kursdatum Söndag kväll 20 oktober till lördag morgon 26 oktober på "sagornas ö" Symi, bredvid Rhodos där journalisten Fotiní Carlsson och hennes man, prästen Olle Carlsson, har arrangerat kurser och retreats sedan 2017. Kursinnehåll Vitt skilda bakgrunder och erfarenheter av skrivande välkomnas till denna skrivkurs och retreat på Symi. Har du ett eget skrivprojekt? Ta med det! Har du ingen aning om vad du ska skriva? Välkommen! Skrivande, verktyg för skrivande och litteratursamtal enskilt och i grupp under ledning av Fotiní Carlsson, journalist och författare med rötter på Symi. Ingår gör även dagliga vandringar över berg och genom olivlundar tillsammans med Olle och Fotini Carlsson. Kurskostnad och boende 8900 kr för delat dubbelrum. Boka tidigt rabatt 1000 kr före 1:a augusti! (Enkelrumstillägg 2900 kr tillkommer vid ett senare tillfälle för den som önskar bo själv). Ingår gör alla kursaktiviteter inom ramen för retreaten i Livsstegen samt del i dubbelrum på vårt vanliga retreatcenter på Symi; familjeägda, nyrenoverade hotellet The Opera House. Hotellet beläget strax bakom Symis välkända pittoreska hamn men med avskilt läge, grönskande innergård och bungalowliknande hus som omgärdar en takterass med havsutsikt, swimmingpool, bubbelpool. Ingår gör även en mycket generös frukostbuffé. (Möjlighet att köpa till extra tjänster som massage finns.) Resa Resa till Symi bokas och bekostas av deltagaren. Den som vill kommer med fördel före kursen eller stannar efteråt för att vara lite längre på Symi eller i Grekland! Vi tipsar dig gärna inför din bokning. Läs mer om Livsstegen på www.livsstegen.se och ön Symi på https://visitsymi.gr/en/


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

info@kontempel.se

Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page