top of page

GREKLAND Psykodrama & skrivande på Symi

Välkommen till djupgående kursvecka på ön Symi 8-14 oktober med Per Henriksson och Fotini Carlsson.

  • Startar 8 okt.
  • 8 900 svenska kronor
  • Symi, Greece

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

Några ord från kursutvärderingarna: "Det här var absolut något av det finaste jag fått vara med om." "Tacksam över en vecka i paradiset med främlingar som jag efter en vecka lärt känna på djupet". "Med Pers förmåga att skapa trygghet, genom enkelhet, närvaro, lyhördhet och professionalism fick vi uppleva, se oss själva i olika roller, från olika perspektiv, hämtade ur våra egna liv." "Tack för ett varsamt och passionerat lotsande i skrivprocessen trots allas olika förkunskaper". "Vilken vecka! Jag tar med mig värmen, i hjärtat och på huden, solen, sältan, skratten, lusten, kreativiteten och tacksamheten". Datum 8-14 oktober 2023. Om kursen Livsstegen; Psykodrama & Skrivande. Kursvecka i Grekland under ledning av Per Henriksson och Fotini Carlsson, Innehåller ca 6 h/dag och totalt 30 handledda kurstimmar i liten grupp om max 10 personer. Inklusive boende. Om ledarna Per Henriksson är psykodramaregissör med världen som arbetsfält. Fotini Carlsson är skrivcoach som delvis är uppvuxen på Symi. År 2016 började de tillsammans med prästen och författaren Olle Carlsson att hålla sina kurser på platsen som också kallas Sagornas ö. Kostnad Kostnad för veckokurs i skrivande och psykodrama samt boende på hotell Symi Opera House inkl. stor frukostbuffé: 8.900 kr för delat dubbelrum och 10.500 kr för eget rum. Moms ingår. Flygstol till Rodos (el tåg+färja) och transfer till Symi tillkommer och bokas av deltagaren med vår hjälp! Läs mer om ön Symi, kurscentret och hotellet på symioperahouse.gr. För frågor kontakta fotini@kontempel.se Prel program (kan ändras beroende på lokala förutsättningar och deltagarnas önskemål) SÖNDAG 8 oktober: 19.30-20.30 Välkomstsamling och presentation på takterassen på Hotell Opera House. MÅNDAG-FREDAG 9-13 oktober (inkl. en ledig dag eller halvdag): 07.30-8.00 Mjuk morgonyoga på takterassen för den som vill (07.00-10.00 Stor frukostbuffé) 09.00-12.00 Skriv-workshop på takterassen enskilt och i grupp 12.00-16.30 Paus med egentid (t.ex. bad, vila, läsning, utflykter och vandringar) 16.00-19.00 Psykodrama-workshop i grupp i studio på hotellet 19.00 De som vill besöker en taverna ihop LÖRDAG 14 oktober: 07.30-8.00 Mjuk morgonyoga på takterassen för den som vill (07.00-10.00 Stor frukostbuffé) Avresedag!


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

Köpvillkor hos Ideella Föreningen Kontempel: När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt, till exempel köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning därefter återbetalas endast mot läkarintyg. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

070-4321919

info@kontempel.se

Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page