top of page

GREKLAND Livstegen Retreat Olle Carlsson

1000 KR BOKA TIDIGT RABATT FÖRE 1:A AUGSTI! Retreatkurs på sagornas ö Symi 20-26 oktober 2024

  • Startar 20 okt.
  • 7 900 svenska kronor
  • Symi, Tolvöarna, Grekland

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

Datum Söndag kväll den 20 oktober till lördag morgon den 26 oktober på "sagornas ö" Symi, bredvid Rhodos där prästen och författaren Olle Carlsson och hans fru, journalisten Fotiní Carlsson har arrangerat kurser och retreats sedan 2017 och där de har sin familj. Innehåll Föreläsningar, samtal, delningar (sharing), existentiella samlingar, livsberättande amt vandringar över berg och genom olivlundar tillsammans med prästen Olle Carlsson och journalisten Fotini Carlsson. Allt med utgångspunkt i deras uppskattade bok "Livsstegen; 12 steg till inre hälsa" (Bonnier Fakta, 2017) som gett upphov till det rikstäckande programmet Livsstegen för existentiell hälsa. Boken finns som e-bok, ljudbok och fysisk bok där de flesta böcker finns. Läs mer om Livsstegen på www.livsstegen.se och ön Symi på https://visitsymi.gr/en/ Kurskostnad och boende 8900 kr för delat dubbelrum. Boka tidigt rabatt 1000 kr före 1:a augusti! (Enkelrumstillägg 2900 kr tillkommer vid ett senare tillfälle för den som önskar bo själv). Ingår gör alla kursaktiviteter inom ramen för retreaten i Livsstegen samt del i dubbelrum på vårt vanliga retreatcenter på Symi; familjeägda, nyrenoverade hotellet The Opera House. Hotellet beläget strax bakom Symis välkända pittoreska hamn men med avskilt läge, grönskande innergård och bungalowliknande hus som omgärdar en takterass med havsutsikt, swimmingpool, bubbelpool. Ingår gör även en mycket generös frukostbuffé. (Möjlighet att köpa till extra tjänster som massage finns.) Resa Resa till Symi bokas och bekostas av deltagaren. Den som vill kommer med fördel före kursen eller stannar efteråt för att vara lite längre på Symi eller i Grekland! Vi tipsar dig gärna inför din bokning och skickar även ut en resguide i samband med bokning. Prel program Söndag 19.30 Introduktionsträff på hotellets takterass Måndag-fredag 08.00-9.00 Frukostbuffé i matsalen 09.00-11.00 Föreläsning och workshop på terassen 11.00-16.00 Guidade vandringar och utflykter till stränder och kulturella/andliga sevärdheter 17.30- 19.00 Föreläsning och workshop på terassen 19.00- Gemensam middag på taverna i hamnen för den som vill Lördag Frukost och avresa Kontakt fotini@kontempel.se / 0722-324484


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

info@kontempel.se

Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page