top of page

GREKLAND Livsstegen med Olle Carlsson

Retreat- och kursvecka i liten grupp på sagornas ö Symi

  • Startar 28 apr.
  • 8 900 svenska kronor
  • Symi, Tolvöarna, Grekland

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

Datum Söndag 28 april - lördag 4 maj 2024 Röster om Livsstegen Retreat i Grekland med Olle Carlsson: "Den här resan har förändrat mitt liv väldigt konkret" "Tack Olle för din klokskap, värme och trygga guidning." "De här resan gav mig hopp om kärlek igen." "Jag vet inte om jag tror men att få prata om tro så här var fantastiskt." Innehåll Föreläsningar, delning, samtal, handledning och vandring med Olle Carlsson kring hans böcker och främst "Livsstegen; 12 steg till inre hälsa" (Carlsson, Bonnier Fakta, 2017). Ca 6 h/dag och totalt 30 handledda kurstimmar i liten grupp. Läs gärna mer om Olle Carlsson och kursen "Livsstegen" på www.ollecarlsson.com/forelasningar. Kostnad Kostnad för kurs i Livsstegen; 12 steg till inre hälsa med bl.a. Olle Carlsson samt boende inklusive frukost: 8.900 kr för delat dubbelrum (och 10.500 kr för eget rum). Resa Flygstol (el tåg+färja) till Rodos bokas och betalas av deltagaren. För frågor kontakta fotini@kontempel.se Prel program: (För den som landar på lördag finns möjlighet att utforska Rhodos (massor av hotell finns på www.booking.com) eller boka en extranatt på Symi, beroende på flyg- och färjetider.) Söndag 19.30-20.30 Välkomstsamling och presentation Måndag-fredag (inkl. ledig dag/halvdag) 08.00-9.00 Frukost 09.00-10.30 Föreläsning och samling på hotellet 11.00-16.00 Tysta vandringar till öns olika stränder och sevärdheter för bad, vila, läsning, lunch samt vila på hotellet. 17.30 Samling på hotellet 19.00 De som vill besöker en taverna Lördag: Frukost och avresedag!


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt. T.ex. köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

070-4321919

info@kontempel.se

Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige


          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page