top of page

En dag om tröst , hopp och livsmod

Heldag om tröst, hopp och livsmod med Olle Carlsson i mindre grupp. Lunch och fika ingår!

  • Startar 16 nov.
  • 1 500 svenska kronor
  • Mindepartementet, Skeppsholmen

Tillgängliga platser


Beskrivning av tjänsten

FÖR VEM Kombinerad retreat och kurs under en heldag med prästen och författaren Olle Carlsson. Vänder sig särskilt till dig som förlorat någon som står dig nära, drabbats av en livskris eller behöver komma vidare i livet. Du är välkommen oavsett livsåskådning och precis som du är. Inga förkunskaper krävs. OM DAGEN Dagen tillbringas i och kring Kontempels retreatcenter på Skeppsholmen; skärgårdsoasen mitt i storstaden. Programmet innehåller föreläsningar, delning, vila, vandring eller meditation. Lunch och fika ingår. Tid 9.00-16.30. OM TRÖST Du behöver inte ha läst handboken "Om tröst; hopp och livsmod" (TBA Förlag) före kursen men det är en fördel. Boken finns att köpa i webbokhandeln, via streamingtjänster och på plats i Kontempel. Boken är en sammanfattning av Olle Carlsson drygt 40-åriga arbete med själavård i Svenska kyrkan, på behandlingshem och med det rikstäckande självhjälpsprogrammet Livsstegen.


Kommande sessioner


Avbokningspolicy

Köpvillkor hos Ideella Föreningen Kontempel: När du bokar en kurs eller ett evenemang via nätet eller på annat sätt har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer. Om kursen eller evenemanget skulle påbörjas inom 14 dagar begränsas din ångerrätt, till exempel köp av evenemang samma dag som evenemanget hålls och sedan ångras återbetalas inte. Avbokning av kurser i Sverige återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 4 veckor före kursstart. Avbokning av kurser i Sverige inom 4-2 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning av kurser utomlands återbetalas utan kostnad om avbokningen sker inom 8 veckor före kursstart. Avbokning av kurser utomlands inom 8-4 veckor återbetalas till 50% av avgiften. Avbokning därefter återbetalas endast mot läkarintyg. Kontempel förbehåller sig rätten att flytta kursdatum.


Kontaktuppgifter

  • Kontempel, Slupskjulsvägen 26A, 111 49 Stockholm, Sverige

    070-4321919

    info@kontempel.se

          Många upplever en stark ensamhet och tomhet mitt i överflödeskulturen som leder oss in i en jakt på upplevelser, konsumtion och missbruk för att fylla vårt behov av kärlek och tillhörighet. Vi behöver alla ett sammanhang där vi på olika sätt kan vara inspirationskällor för varandra. Dessutom är samarbete vår enda möjlighet för att kunna rädda den här planeten."

Olle Carlsson

Präst och initiativtagare

bottom of page