Kontempel Ung

Ungdomar

Kontempel är till för dig som vill vara del av  ett sammanhang som erbjuder personlig utveckling, gemenskap och att göra något för världen och andra människor. Du kan utbilda dig till ledare, samtala, yoga, meditera och bidra praktiskt i t.ex. cafét. Kontakta oss för mer information eller se våra Kurser här på hemsidan!

 

Välkommen

Du som är ung är välkommen att delta kostnadsfritt eller subventionerat på Kontempels olika aktiviteter. Du kan t.ex. delta i det existentiella kursprogrammet Livsstegen med grupper, samtal, resor och aktiviteter anpassade för unga ca 15-25 år, här. I Livsstegen delar vi vår olika tankar och erfarenheter kring oss själva och de stora existentiella frågorna utan att kommentera eller döma varandra. Grupperna leds av ungdomar och en ansvarig pedagog som är utbildad ledare i Livsstegen. Du är välkommen precis som du är, oavsett livsåskådning eller förkunskaper. Anmäl dig på hemsidan under Kurser eller skicka ett mail till fotini@kontempel.se

 

I Kontempel kan du också yoga, meditera och lära dig många olika metoder för stresshantering, mental träning och konflikthantering.

Du är också välkommen att engagera dig i Kontempels cafe som drivs av ungdomar på volontärbasis. Kontakta kaja.michelson@kontempel.se för mer information.

För vuxna finns möjlighet att engagera sig att stötta och handleda ungdomsarbetet på olika sätt. Kontakta fotini@kontempel.se om du vill vara med och utveckla ungdomsverksamheten!

Kontempel Ung
 

För dig som arbetar med unga

Är du redan i dag ledare i någon ungdomsorganisation eller vill bli. Livsstegen Ung ger dig möjlighet att få utbildning i ungt ledarskap här i Kontempels center på vackra Skeppsholmen i Stockholm. Livsstegen Ung ger också dig som bor ute i landet möjligheter att sen kunna starta upp och leda ungdomsgrupper inom Din skola, kyrka eller förening. Kanske har du även drömt om att tryggt kunna leda ungdomsgrupper genom andningsövningar, yoga och meditation i kyrkan eller på andra mötesplatser? Vi håller helgutbildningar med utgångspunkt i bl.a. Livsstegen, Non Violent Communication, Medicinsk Yoga och Medveten Andning för unga eller vuxna som vänder sig till dig som är eller vill bli ledare i detta.