Sortiment av muggar

Kafé & Catering

Öppet söndagar kl 9-19 och onsdagar 12-18 i Kontempels retreatcenter på Skeppsholmen. Premiär 12 september!

 
IMG_1316.jpeg

Kafé

Wellness Café som ligger på Skeppsholmens kaj med utsikt över Strandvägen, serverar en liten men otroligt god och välkomponerad meny av hälsosam, energigivande fika samt soppa med tillhörande sallad och fantastiskt gott bröd till lunch. För den som vill kombinera lunch med en stunds andrum erbjuds skön yoga på den tjocka ullmattan följt av en rykande mustig soppa på söndagar och onsdagar. På onsdagen erbjuds ett kortkort pass på 25-minuter med sköna andningsövningar  - världens bästa break mitt i veckan! På söndagar är passet en timme.
Kom som du är och du behöver inte byta om. När du handlar i vårt café stöjder du vår ungdomssektion som helt gratis får ta del av meningsfulla aktiviteter som "Livsstegen", Yoga, Mindfulness, Mental träning, Non Violent Communication osv med syfte att ge dem verktyg att lättare navigera igenom vardagsstressen och dess många utmaningar.  Tipsa gärna ungdomar i ditt nätverk och kom stöd vår verksamhet! 
Varmt välkomna! 

Wellness Cafe öppnar söndagen den 12/9 och är öppet alla söndagar
9 - 19. På onsdagar håller vi öppet från den 29 september mellan kl. 14.00 - 17.00.

 

IMG_1316.jpeg
IMG_1300.jpeg

Catering

En vackrare plats av genuin skärgårdsmiljö ett stenkast från innerstadspulsen är nog svår att finna. Till alla er som vill boka våra lokaler för kurser, ledningsgruppsmöten, teambuildning, högtider mm gör det! Vi finns tillgängliga alla vardagar och vill ni ställa till fest, dop, namngivning, vigsel, bröllop mm håller vi öppet på helgen. Vi serverar gärna fika och enklare lunch eller middag men har även ett gott samarbete med våra grannrestaurang, exklusiva Torpedverkstaden. 
De kan erbjuda lunch och middag medan vi tar hand om smoothies, gröna juicer, energigivande ingefära-shots, "wellness mellis", kaffe/te mm. Vi kan också ordna med catering utifrån.
Kontakta Kaja Michelson på 0727171270 för
mer information och meny förslag.