brud och brudgum

Högtider

Du är varmt välkommen att boka våra lokaler för ceremonier vid högtider, och vi lovar att göra allt för att den ska bli precis såsom du önskar dig.

 
IMG_1316.jpeg

Ceremonimästare eller präst?

Många söker idag alternativ till en kristen inramning för dopet, vigseln eller begravningen. Kanske är du en av dem som vill ha en hjärtlig och seriös ceremoni för högtiden, och fira tillsammans med alla dina nära och kära. Du är varmt välkomna att boka högtidsfirandet med en ceremonimästare här på Kontempel, och möjlighet till servering efter ceremonin. Önskar ni ett kristet dop, vigsel, eller begravning finns prästen Olle Carlsson mfl präster i nätverket till er tjänst. Hos oss kan ni fira er högtid på det sätt som känns bra för er. 

 

Med Kastellet och Moderna Museet som granne, utsikt över Nybroviken och Strandvägen bara en kort båtfärja till Djurgården eller Slussen, erbjuder vi en en unik inramning till er högtid i genuin skärgårdsmiljö.
Vi ser till att er ni kan fira er högtidsdag precis såsom ni vill. 

 

Vi är öppna för bokningar av ceremonier främst på lördagar då söndagar vigs åt öppet hus och mässa på Kontempel. I samband med högtidsceremonin erbjuder vi servering av kaffe, delikatesser eller tårta, alternativt mousserande och lättare tilltugg för upp till 50 personer fram till kl. 17.00. Om ni är över 50 personer och vill boka festvåning efter kl. 17.00 med middagsmeny kan ni hyra lokalerna av oss och själva sköta kontakten med några av våra kvalitetssäkrade cateringfirmor. 

Exempel: Namngivning för det lilla sällskapet upp till 10 personer och tillgång till lokalerna i 2 timmar 

  • Förberedande samtal

  • Iordningställande av lokal, namngivningsljus att ta med sig hem, blommor

  • Själva ceremonin, ca 30 minuter​​

  • Tillgång till lokaler max 2 timmar 


*Kostnader för fika/bubbel tillkommer och är obligatoriskt vid bokning vid ceremonier.  Annan verksamhet kan var igång i Kontempel samtidigt som ceremonin. 
 

Ring eller messa Kaja Michelson på 072 7171 12 70 för mer information och prisuppgifter eller kaja.michelson@kontempel.se

Baby dop Ceremony